Webinar: Hva er det som egentlig avgjør om man lykkes i et marked over tid?

Webinar: Hva er det som egentlig avgjør om man lykkes i et marked over tid?
06
Mai
09:00 - 10:15
Sted
Zoom. Link til webinaret sendes sammen med bekreftelse av påmelding
Pris
Gratis  
Påmelding
Påmeldingsfrist: 05. Mai 2021

Webinar: Hva er det som egentlig avgjør om man lykkes i et marked over tid?

Strategi faget har med tiden blitt utvannet og misforstått. Det finnes et utall innfallsvinkler, verktøy og metoder uten dokumentert bevis eller belegg. Samtidig er kravene til gode strategier som skaper varige konkurransefortrinn og økt lønnsomhet endret.

Hva er det som egentlig avgjør om man lykkes i et marked over tid? Hva kjennetegner virksomheter og merkevarer som er mer lønnsomme og lykkes bedre enn sine konkurrenter? Hvordan utvikler og implementerer man strategier som skaper varige konkurransefortrinn og høyere lønnsomhet over tid?
 
Dette er temaer Compete Consulting Group deler av ny innsikt i webinaret i regi av Asker Næringsforening. Webinaret er basert på et stort forskningssamarbeid Compete har gjennomført sammen med London Business School siden 2011.

Foredragsholder er Henning Karlsen
Fagansvarlig, Compete Consulting Group

Link sendes sammen med bekreftelse for påmelding.

Velkommen til faglig påfyll!
Foredragsholder
Henning Karlsen

Henning Karlsen

Fagansvarlig, Compete Consulting Group Head of Program, London Business School Visiting Lecturer, London School of Economics
Henning har hjulpet norske og internasjonale virksomheter med å utvikle og implementere konkurranse- og merkevarestrategier gjennom 20 år. Han har på mange måter utviklet faget helhetlig merkevareledelse gjennom å tydeliggjøre sammenhengen mellom forretningsstrategi, konkurransestrategi og merkevarestrategi.

Han har en MSc i Consumer Sociology og International Marketing & Strategy. 

Henning har sammen med London Business School forsket på likhetstrekk mellom virksomheter som lykkes over tid og er en svært ettertraktet foredragsholder. Han har også det faglige ansvaret for ANFOs merkevareskole. 
 
Samarbeidspartner