Muligheter 12. april: For jobbsøkere med erfaring

Muligheter
Muligheter 12. april: For jobbsøkere med erfaring
Mandag 12. april
13:00 - 14:15
Sted
Digitalt
Pris
Gratis
Påmelding
Påmeldingsfrist: 11.04.2021
Registreringsfrist er utløpt

Muligheter 12. april: For jobbsøkere med erfaring

Mange arbeidssøkere har lang erfaring og høy utdanning, og møter argumenter som «overkvalifisert». Andre har lang erfaring og kan mye, men mangler formell utdanning  - og møter derfor andre argumenter.
Hvordan bør  den "voksnere" delen av arbeidssøkere møte markedet for å selge seg som en attraktiv kandidat?
Det er ingen fasit. Bedriften velger utfra sitt behov! De har fokus på mangfold; en best mulig sammensetning av kompetanse og utdanning, erfaring, kjønnsbalanse, etnisitet, alder og fremtids vyer.

Hva skal du legge vekt på i din CV, intervju eller omtale av deg selv for å vise at du er det beste valget for bedriftens fremtid?

Øivin Robberstad, RIGHT Management Norge, jobber med karriereutvikling og coaching for voksne arbeidstakere. Han vil komme inn på:
  • Hvorfor velge meg som er over 50 år gammel?
  • Hva er den beste måten å få jobb på som senior?
  • Hva er din personlige merkevare?
 
Sendingene sendes i TEAMS event, og du kan logge deg på fra hvilken som helst plattform (PC, iPad, telefon)

Du trenger ikke å melde deg på i forkant, kun trykke rett i linken hvis du vil delta uten å oppgi e-post, eller du kan se innspillingen i etterkant via FB siden MULIGHETER.

Påmelding skjer i henhold til GDPR. Din kontaktinfo vil kun benyttes til å sender deg innloggingslink til arrangementet samt presentasjoner fra arrangementet i etterkant.  
Foredragsholder
Øivind Robberstad

Øivind Robberstad

Seniorkonsulent i Right Management Norge. Øivin er utdannet siviløkonom fra BI, hvor han også har en Master of Management innen Consulting. Han er sertifisert på diverse verktøy som benyttes i karriere omstillings- og endringsprosesser. Øivin har over 16 års erfaring som konsulent innenfor rekruttering og karriere omstilling. Før det, mange års erfaring innen økonomirådgivning i Gjensidige, har ledet Block Watne sin byggevarekjede og Øglænd DBS sitt salg av sykler i Norden.