Walk & Talk Næringsvett: Trygg nettverksbygging og inspirerende foredrag til fots

Fredag 23. april
13:30 - 15:00
Sted
Moksheimstien
Pris
Ordinær pris 1 000,00
Medlemspris 500,00
Påmelding
Påmeldingsfrist: 22.04.2021
Meld meg på

Walk & Talk Næringsvett: Trygg nettverksbygging og inspirerende foredrag til fots

Meld meg på
Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Bli med på en velfortjent luftetur med fokus på nettverksbygging og inspirerende foredrag!

I dette Walk & Talk-foredraget setter relasjonsterapeut Henning Aarekol hverdagslivet litt på spissen. Han forteller gjennom egne historier og opplevelser som blir satt opp mot superenkel forskning.

Styrer vi egentlig vårt eget arbeidsmiljø? Hvorfor er det noen som kommer seg gjennom kriser, mens andre blir sittende og se livet fyke forbi? Dette er noen av spørsmålene Aarekol skal innom mens han leder turgruppen gjennom Moksheimskogen.

Slik fungerer det:

Alle påmeldte møter ved Norheim skole 13:30 fredag 23. april utstyrt med fullladet mobil og headset/øreplugger. Gjennom et teams møte hører du foredraget godt mens du spaserer med god avstand til andre.

Det blir en lett spasertur fra Norheim gjennom Moksheimskogen og tilbake. Det blir en innlagt pause med kaffe og wraps halvveis på turen.
Foredragsholder

Henning Aarekol

Henning Aarekol holder foredrag om motivasjon, inspirasjon og kommunikasjon. Han mener det er viktig med stadige påminnelser om verdien av å tenke positivt, og at man selv spiller den viktigste rollen for hvorvidt en dag blir god eller dårlig.

Henning er utdannet sykepleier og relasjonsterapeut, og med en god dose livserfaring presenterer han troverdig og fargerikt hverdagshistorier med glimt i øyet.
 
Samarbeidspartner