WORKSHOP: Instagram - kreativ tilnærming

WORKSHOP: Instagram - kreativ tilnærming
Time Torsdag 22. oktober 17:00 - 19:30
Location Friends at work, Loungen, Storgaten 30-32, 3126 Tønsberg
Påmeldingsfrist: 2020-10-22
Pris: Gratis
Passer for: Deg som bruker eller ønsker å bruke Instragram i profileringen av ditt selskap/merkevare
Calendar Legg til i kalender 
Instagram som arbeidsverktøy, salgs og inspirasjonskanal!
Instagram har de siste årene blitt en markedsplass hvor det primært blir lagt ut flotte bilder - fungerer både som salgs- og inspirasjonskanal.

Markedskoordinator i #Tønsberglivet, som har hatt 1000% organisk økning i antall følgere på Instagram, skal holde kreativ workshop. Marte Thomassen Askeland er markedskoordinator i Tønsberglivet, en sentrumsforening som kontinuerlig jobber for å skape en by det er godt å bo i, besøke og drive bedrift i.

Instagram-kontoen til Tønsberglivet har hatt 1000% økning i antall følgere på under ett år, helt organisk og ved bruk av #Tønsberglivet, og svært engasjerte følgere. I 2019 var det 4000 innlegg på Instagram som brukte #Tønsberglivet, i dag nærmer det seg 18.000, og det øker fort. Men det viktigste med Instagram-kontoen, er eksponerings- og engasjementsgraden fra følgerne.

Har du lyst på noen gode tips til hvordan engasjere følgerne dine og sørge for at din konto er synlig? Da bør du melde deg på denne workshopen!

Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke før og under arrangementet i cafeen "Kontoret" som drifter loungen. Vanlig kaffe og te blir servert gratis.


Aktiviteten er fullboket!