WORKSHOP: Hvordan bruke Mailchimp - nyhetsbrev

WORKSHOP: Hvordan bruke Mailchimp - nyhetsbrev
Time Mandag 28. september 18:00 - 20:30
Location Forskningsparken, Raveien 205, 3184 Borre (USN Campus Vestfold i Horten)
Påmeldingsfrist: 2020-09-27
Pris GRATIS
Passer for: Denne workshop-en passer for deg som er nysgjerrig på hva Mailchimp kan hjelpe deg med og for deg som så vidt har kommet i gang eller ønsker bistand til å fullføre oppsett av konto.
Calendar Legg til i kalender 
Nyhetsbrev er en fin måte å kommunisere med dine kunder og målgruppe.
Mailchimp er en nyhetsbrev - plattform som er enkel å ta i bruk, AGS-IT partner vil vise deg hvordan.

Ønsker du å følge opp dine kunder med jevnlig kommunikasjon?
Under denne workshop-en skal vi hjelpe deg å komme i gang på Mailchimp.

Dette er en nyhetsbrev-plattform som er enkel å ta i bruk og som kan hjelpe deg med å kunne kommunisere med nye og potensielle kunder, sende ut invitasjoner til ulike eventer og få plass systemer som kan hjelpe dere med å ha bedre kontroll på kundene deres.

Denne workshop-en passer for deg som er nysgjerrig på hva Mailchimp kan hjelpe deg med og for deg som så vidt har kommet i gang eller ønsker bistand til å fullføre oppsett av konto.

Dette går vi gjennom på kurset:
• Oppsett av Mailchimp konto
• Beste praksis med kundelister
• Mal, design og kampanjeoppsett
• Landingssider/signup-forms
• Hvordan følge opp en utsending?

Dette må du ha klart i forkant:
Ha med egen PC/mac + ferdigregistrert Mailchimp-konto. Flere av de elementene vi går gjennom denne kvelden krever en betalt konto. Om du velger «Essential» eller «Standard» kommer du langt på vei. (betalt konto påkrevd, vi anbefaler «standard»). Registrer deg her om du ikke allerede har; https://login.mailchimp.com/signup/

Litt om AGS IT-partner:
AGS IT-partner har de siste 35 årene satset på kunnskap og fremtidsrettet teknologi ved å spesialisere seg på å levere og drifte IT- og Teleløsninger til SMB markedet. Med ny teknologi dukker også nye tjenesteområder opp. De siste årene har AGS også hjulpet bedrifter med å komme i gang med sitt digitale arbeid på nett ved hjelp av nettsider, google annonsering og markedsføring på sosiale medier. Selv har AGS utelukkende benyttet seg av Digital Markedsføring de siste 5 årene og ønsker med dette å dele sin kunnskap på området.

Fra AGS IT-partner vil du møte Christine Stenersen som jobber som Digitaliseringsrådgiver og Trinh To som jobber som WEBkonsulent. Sammen har de god kompetanse på området innenfor Digital markedsføring og utvikling av nettsider.


Påmeldingsfristen er utløpt